Patru bătăuși din Lipovăț au nenorocit un tânăr din Solești

0
3474

Poliţiştii vasluieni au reținut patru tinerii, cu vârste cuprinse între 18 și 20 de ani, din comuna Lipovăț, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe. 

Cei patru sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe, ca urmare a unui conflict izbucnit în noaptea de 8-9 septembrie 2023, în centrul civic al municipiul Vaslui, în parcarea hotelului Racova.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui au stabilit că, la data de 9 august 2023, ora 4.15, pe fondul izbucnirii unui conflict spontan, bărbații cercetați ar fi agresat un alt bărbat, în vârstă de 20 de ani, din comuna Solești, județul Vaslui, lovindu-l în zona capului și corpului.

La data de 12 septembrie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, polițiștii Biroului Investigații Criminale Vaslui au luat față de bărbați măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Astăzi, 13 septembrie 2023, suspecții au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, care a dispus măsura controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști vasluieni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activității infracționale a bărbaților.