Patru pentru fotoliul de primar, la Vaslui! Surse: Ana Rinder, cele mai mari șanse

0
1037


Vasile Pavăl nu va mai candida pentru un nou mandat, ca primar al municipiului Vaslui. După patru mandate, edilul orașului a decis că este timpul să se retragă. A anunțat, public, la miezul nopții de Revelion, în fața a mii de vasluieni. A anunțat și la partid că nu va mai candida, dar că va susține candidatul pe care PSD îl va propune pentru Vaslui.Care va fi acesta? O parte din misterul viitoarei candidaturi a fost dezvăluită de deputatul Adrian Solomon, președinte interimar al organizației județene PSD, cel care a anunțat că este în lucru un sondaj pentru municipiul Vaslui, cu patru posibili candidați.

”Este adevărat, sondăm opinia publică din Vaslui cu privire la cel mai potrivit candidat la funcția de primar al municipiului, din partea PSD. Cu acordul Biroului Politic Județean, s-au evidențiat patru soluții pe care vasluienii vor trebui să se pronunțe.

Este vorba de cei trei foști viceprimari, Dragoș Cazacu, Daniel Neacșu și Valeriu Caragață, și doamna Ana Rinder, manager al Spitalului Județean, oameni care au gestionat bugete, care au fost implicați în proiecte administrative, atâția ani, și care sunt cunoscuți în județ ca oameni practici, care gestionează proiecte complexe.

Sper ca, în urma studierii serioase a opțiunii vasluienilor, să găsim persoana potrivită care să-l înlocuiască pe dl. primar Vasile Pavăl, cel care. acum două săptămâni, ne-a confirmat că nu mai dorește să candideze. A ajuns la acel moment în care trebuie să se gândească la nepoți, la familie, la sănătatea domniei-sale.

Cu speranța că vom avea sprijinul și girul său, în găsirea celui mai bun candidat, vasluienii sper să dea girul celui mai bun candidat.

În urmă cu patru, atunci când a depus jurământul ca primar, a spus că va fi ultimul său mandat la primărie. Vine momentul să se împloinească aceste jurăminte. Până în ziua alegerilor, se va tot bârfi că va candida, dar noi vă spunem că nu va mai candida.

Sper ca sondajul pe Vaslui să fie gata în jurul datei de 15 februarie”, spune deputatul Solomon.

Parlamentarul a mai spus că în sondaj vor apărea și Mircea Gologan, subprefect, secertarul de stat Andrei Alexandru și consilierul local Alexandru Barbu.

Surse Vasluianul.ro spun că foarte mari șanse de a obține o nominalizare la primărie le are managerul Spitalului Județean de Urgență, Ana Rinder, însă rămâne de văzut decizia oficială a partidului.