PE SURSE: Megascandal în primăria Văleni, edilul forțat să candideze pentru PNL!

0
418

RĂZBOI TOTAL… Conform unor surse demne de încredere, se coace un mare scandal politic la Văleni, acolo unde primarul ALDE Radu Beligan ar fi fost convins să candideze pentru liberali. Surse Vasluianul.ro susțin că Beligan a fost convins de Marius Arcăleanu să treacă în tabăra PNL, dar și de către unii coordonatori de campanie, care i-au promis sprijin total.

ALDE Vaslui pierde, astfel, un primar important din coasta Vasluiului, însă scandalul nu se oprește aici. Se pare că organizația locală PNL, auzind de blatul făcut de Arcăleanu cu Beligan, ar fi anunțat că pleacă în masă de la liberali.

Liberalii din Văleni ar urma să treacă, cu arme și bagaje, la PSD, iar liderul lor local ar fi viitorul candidat al partidului lui Buzatu, la primărie. Se pare că, pentru a-l convinge pe Beligan să candideze pentru PNL, ar fi unele sfori trase inclusiv de la Prefectură, acolo unde Mircea Gologan face doar ce-i dictează Tătaru.

Radu Beligan are unele probleme de incompatibilitate cu soția, care lucrează tot la primărie, ceea ce-l face vulnerabil în fața unor persoane cu decizie din județ, spun sursele Vasluianul.ro. Primarul de la Văleni s-a întâlnit inclusiv cu coordonatorii de campanie ai PNL la o terasă din Vaslui, acolo unde i s-a cerut să candideze pentru liberali.