PE SURSE: Pompieri în alertă, după apariția focarului de Covid 19 de la Policlinica Vaslui!

0
338
Advertisement

ESTE ADEVĂRAT, OARE?… Informație-bombă care circulă pe diverse canale în Vaslui, de două zile. Se pare că, printre cele 12 persoane de la Administrativul Spitalului Județean de Urgență, este și o doamnă al cărei soț lucrează la ISU.

Sursele noastre susțin că bărbatul ar fi fost și el infectat cu Covid 19, iar acum este mare vânzoleală la Pompieri, pentru că toți colegii săi cu care a intrat în contact ar fi testați și așteaptă speriați rezultatele.

Adevărat sau nu, cert este că întâmplarea de la Policlinică, cu personalul TESA de la Spitalul Județean ar avea și o latură care ar trebui analizată de conducerea SJU, cu foarte mare atenție.

„A fost acel doctor de la ORL, care s-a îmbolnăvit, însă nu a îmbolnăvit și pe alții, pentru că el era aproape singurul care nu purta mască. Medicii, asistentele, infirmierele, toată lumea poartă mască acolo și de asta boala nu s-a răspândit în secția respectivă.

Ce s-a întâmplat în Policlinică? Cei de la Resurse Umane și de la alte servicii administrative ale SJU stăteau într-un corp al policlinicii în care nu intrau oameni de afară. Unii purtau măști, alții, nu.

Era o situație în care toată lumea crede că „Nu ajunge la noi Covidul, suntem la adăpost de boală, nu intră nimeni la noi”. De aceea, s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Pentru că unii au purtat mască și alții, nu. Cei care au avut mască la birouri, nu au nimic. Plus că situația de la Policlinică a pus toată lumea pe jar”,

spune un medic vasluian, la adăpostul anonimatului.

Rămâne de văzut cum va evolua focarul de la Policlinică și dacă nu cumva boala a ajuns și la Pompieri. Să sperăm că nu.

Print Friendly, PDF & Email