Penitenciarul Vaslui, angajări pe termen redus

0
963
Advertisement

Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP) angajează 115 persoane pentru o perioadă de șase luni, cele mai multe posturi vacante fiind de medic și asistent medical, dar și de agent în sectorul operativ. Printre penitenciarele din țară în care se fac angajări se numără și instituția de la Vaslui.


ANP a analizat necesitatea încadrării unor posturi vacante, în vederea eficientizării acordării asistenței medicale și acoperirii cerințelor apărute în contextul epidemiologic actual, astfel încât măsurile de prevenție și intervenție impuse de evoluția în dinamică a virusului SARS-CoV-2 să fie implementate în parametri optimi, potrivit unui comunicat de presă transmis vineri.

„Prin respectarea prevederilor OMJ nr. 1560/C/2020 din 23 aprilie 2020 pentru stabilirea procedurii de angajare fără concurs în poliția penitenciară, în temeiul art. 9 din anexa nr. 1 la Decretul nr. 240/2020 privind prelungirea stării de urgență pe teritoriul României, sunt vizate a fi încadrate cu personal 48 de posturi de medic, 47 de posturi de asistent medical și 20 de posturi de agent în sectorul operativ, pe durată determinată de 6 luni, astfel încât să se asigure îndeplinirea/continuitatea sarcinilor și activităților în cadrul poliției penitenciare, în condiții de siguranță”, se arată în comunicat.

Anunțurile de angajare sunt afișate pe site-ul web al fiecărei unități – secțiunea Carieră, iar informații suplimentare pot fi solicitate de la structurile de resurse umane. Data limită de înscriere este 11 mai, ora 15.

Unitățile angajatoare sunt Aparatul central din cadrul ANP și penitenciarele Vaslui, Aiud, Arad, Bistrița, Botoșani, Brăila, București-Jilava, București-Rahova, Codlea, Craiova-Pelendava, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Focșani, Găești, Gherla, Giurgiu, Iași, Mărgineni, Miercurea Ciuc, Mioveni, Oradea, Ploiești-Târgșorul Nou, Slobozia, Târgu Jiu, Târgu-Mureș, Timișoara, Penitenciarul-Spital București-Jilava, Penitenciarul-Spital București-Rahova.

Print Friendly, PDF & Email