Percheziții ale Poliției la Murgeni! Sute de petarde și articole pirotehnice, confiscate!

0
700

Duminică dimineață, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Murgeni, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, au efectuat 3 percheziții domiciliare la adrese de pe raza orașului Murgeni, județul Vaslui.Astfel, polițiști din cadrul Poliției Orașului Murgeni au efectuat trei percheziții domiciliare pe raza localității Murgeni, la persoane bănuite de comiterea infracțiuni de “Deţinerea ori folosirea fără drept de materiale pirotehnice”, faptă prevăzută și pedepsită de către de articolul 37, litera a din Legea 126/1995 privind regimul materiilor explozive. De asemenea, polițiștii au pus în aplicare și 2 mandate de aducere.

Cu ocazia activităților desfășurate, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării un număr de 680 de articole pirotehnice, tip petarde, deţinute fără drept.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase și luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, precum și de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Vaslui.

      Ancheta este în curs de desfășurare, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Murgeni urmând a efectua cercetări în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tuturor persoanelor implicate.https://vasluianul.ro/wp-content/uploads/2024/04/ciupi-jpg.webp