Pesedistul-șef Buzatu acuză epurările din Guvern, „pentru ca PNL să-și pună lipitorii de afișe”

0
263
Advertisement

Președintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a lansat un atac dur la adresa actualei guvernări pe care o acuză de concedierea ilegală a sute de angajați din ministere, oameni cu vechime și experiență pe care, în opinia sa, toate guvernările de până acum ”i-au găsit și lăsat acolo”.

Toate aceste ”epurări masive”, spune Buzatu, se fac pentru ca PNL să-și impună în loc ”lipitorii de afișe”, în timp ce, susține acesta, Parlamentul doarme, iar sindicatele așteaptă ”pitite și cu masca la gură poate poate se întâmplă vreo minune”.

”Actualul guvern a început o epurare masivă a salariaților din ministere și înlocuirea lor într-un mod absolut ilegal, transmițându-le preavizele în zilele legale libere, cum ar fi duminica, și anunțându-i că nu mai au loc de muncă.

Este vorba despre salariați cu o vastă experiență profesională, cu zeci de ani de activitate în ministere și pe care i-a găsit și lăsat acolo orice guvernare de până acum”, spune Buzatu, revoltat.

Dumitru Buzatu este nemul]umit de atitudinea colegilor de partid din Parlament, precum și pe cei din sindicate, pe motiv că nu iau nicio poziție legat de aceste concedieri din ministere.

”PNL profită de faptul că parlamentul doarme pentru că altfel această instituție ar fi sărit în apărarea angajaților. Nici sindicatele, în special cele din administrația publică, care s-au remarcat în trecut printr-un activism deosebit, nu sar acum în ajutorul angajaților, ci așteaptă, pitiți și cu masca la gură, poate poate se întâmplă vreo minune”, explică liderul PSD.

Print Friendly, PDF & Email