Polițiștii bârlădeni au arestat hoțul care a speriat comuna Zorleni! Spargeri de 50.000 de lei

25
343

Poliţiştii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, au reținut un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din comuna Zorleni, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat, în formă continuată.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii bârlădeni au stabilit faptul că, în perioada mai-iunie 2023, persoana bănuită de comiterea infracțiunii ar fi pătruns, prin efracție, în două locuințe din localitățile Simila și Zorleni, și ar fi sustras materiale de construcții, bijuterii, electrocasnice, ceasuri, bani și bunuri de valoare. Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii este estimat la peste 50.000 lei.

        La data de 1 iulie 2023, ca urmare a administrării probatoriului, față de tânărul cercetat a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

        Duminică, 2 iulie 2023, acesta a fost prezentat Judecătoriei Bârlad, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a dispus măsura arestării preventive, pe o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a tânărului.

Advertisement

Print Friendly, PDF & Email
Adrian Preda
Author: Adrian Preda

25 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.