George și Iulian Safir: sau cum se poate aduce la nivel european o afacere de familie fondată în 1945.
Îi cunoașteți deja pe cei care conduc afacerea #FamiliaSafir: George și Iulian. Frații au crescut cu businessul în sânge. Tatăl lor, Ghiorghi Safir, a început să crească pui de carne la începutul anilor ’90, la Vaslui, într-o fostă moară naționalizată de regimul comunist și cumpărată de Ghiorghi.
La început, ferma era mică și gestiona câteva mii de pui.
Însă, pe măsură ce timpul trecea și cei doi frați creșteau, căpătau tot mai multă experiență. Atunci tatăl lor a făcut un pas în spate și i-a lăsat pe ei la conducere. A fost una dintre cele mai înțelepte decizii ale experimentatului antreprenor, care a văzut cum afacerea familiei crește vertiginos, de la an la an.
Astăzi afacerea familiei este, în fapt, un grup de firme și deține pe lângă ferme de pui, o fabrică de nutrețuri, un abator, o fabrică de preparate și un lanț propriu de magazine.
#FamiliaSafir
#Din1945
#FamiliaSafirDin1945
#FeluldeafiBun
#DeliciosuldeVaslui
#ZdravanMoldovenesc
#RasfatRomanesc
De Zilei Mondială a Educației, Primăria Vaslui, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Vaslui și…
Pentru 9 zile, Vaslui este capitala umorului românesc, iar startul a fost dat de o…
Liderul PNL și candidatul la președinția României, Nicoale Ciucă, a reacționat, seara trecută, după ce…
Un nou cod galben de ploi a fost anunțat de meteorologi. Va ploua de astăzi…
După mai bine de trei ore de efort, pompierii militari au lichidat incendiul de la…