Prefectul Daniel Onofrei a discutat cu fermierii vasluieni

0
120


Luni, la sediul Instituției Prefectului – Județul Vaslui,prefectul Daniel Onofrei a avut o întâlnire constructivă cu reprezentanții fermierilor care protestează de câteva zile. La discuție au participat și șefii Direcției pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală, Sistemului de Gospodărire a Apelor și Agenției Naționale a Îmbunătățirilor Funciare, cu scopul de a oferi protestatarilor răspunsuri la problemele cu care aceștia se confruntă în activitatea de zi cu zi.“Sunt optimist că, prin intermediul dialogului deschis și pașnic, vom identifica soluții eficiente pentru rezolvarea problemelor semnalate.

Încă din cursul săptămânii trecute, am manifestat disponibilitatea pentru dialog și astăzi am primit o serie de revendicări și probleme specifice județului Vaslui. În timpul discuției, am subliniat faptul că, în colaborare cu conducătorii instituțiilor deconcentrate, ne vom implica activ în soluționarea acestor solicitări.

În același timp, facem un apel la calm către reprezentanții transportatorilor și fermierilor, îndemnându-i să respecte legislația în timpul acțiunilor lor.

Suntem hotărâți să menținem un climat de dialog și colaborare, cu speranța că vom găsi împreună cele mai potrivite soluții pentru întregul context”, a spus Onofrei .