Prefectul Daniel Onofrei a participat la schimbarea comenzii Batalionului 202 Huși

0
448

Joi, prefectul județului Vaslui, Daniel Onofrei, a participat la o ceremonie desfășurată în Huși. Evenimentul a marcat schimbarea comenzii Batalionului 202 Apărare CBRN „General Gheorghe Teleman”, o unitate militară de importanță strategică pentru securitatea națională.Colonelul Tudorache Bogdan, locțiitor al Șefului de Stat Major din cadrul Diviziei 2 Infanterie „Getica”, a condus ceremonia de predare-primire a Drapelului de Luptă și a comenzii batalionului.

În cadrul acestei ceremonii, locotenent-colonelul Cristinel-Florin Girigan a predat comanda batalionului către locotenent-colonelul Liviu-Constantin Bobeică.

“L-am felicitat pe locotenent-colonelul Girigan pentru modul remarcabil în care și-a îndeplinit atribuțiile și misiunile specifice în perioada petrecută la comanda batalionului. Cu prilejul retragerii din activitate, acesta a fost avansat la gradul de colonel.

În același timp, am transmis toate urările mele de succes noului comandant al Străjerilor Hușeni, locotenent-colonelul Liviu-Constantin Bobeică. Îl încurajez să continue tradiția de excelență și să-și desfășoare activitatea cu pasiune și determinare, în slujba apărării și securității naționale.

Această ceremonie a reprezentat un prilej de a sublinia respectul și importanța pe care le acordăm armatei. Forțele noastre armate sunt pilonul fundamental al apărării și securității țării, asigurându-ne libertatea și suveranitatea”, a declarat reprezentantul Guvernului în teritoriu.