Prefectul Daniel Onofrei a participat la sfințirea mănăstirii de la Drăgești

2
649

Duminică, prefectul județului Vaslui, Daniel Onofrei, a participat alături de sute de credincioși, la slujba de sfințire a Mănăstirii “Pogorârea Duhului Sfânt” din localitatea Dragești, comuna Todirești.

Într-o atmosferă plină de smerenie și bucurie, s-a desfășurat slujba de sfințire a Mănăstirii, un eveniment mult așteptat de către credincioșii din această zonă și nu numai.
Sfânta Liturghie a fost oficiată de către Preasfințitul Ignatie, Episcopul Husilor, Înalt Preasfințitul Dr. Laurențiu Streza, Mitropolitul Ardealului și un impresionant sobor de preoți.
La finalul slujbei, a fost sfințită și Casa Pelerinilor „Teofil Părăian”, o construcție care îi găzduiește pe toți cei ce vin să se închine la mănăstire. Această casă reprezintă un adăpost spiritual și un loc de întâlnire pentru toți cei ce caută liniștea și harul divin.
„Adresez sincere mulțumiri Preasfințitului Ignatie, Episcopul Husilor, Înalt Preasfințitului Dr. Laurențiu Streza, Mitropolitul Ardealului pentru binecuvântarea lor și pentru participarea la această manifestare.
De asemenea, doresc să exprim recunoștința mea față de toți cei implicați în construcția și amenajarea lăcașului de cult.

Eforturile și devotamentul lor au făcut posibilă realizarea acestui loc sacru, unde credincioșii se pot închina și se pot conecta la spiritualitate. Închei prin a spune că Mănăstirea “Pogorârea Duhului Sfânt și Casa Pelerinilor „Teofil Părăian” vor rămâne repere spirituale și locuri de binecuvântare în inimile noastre.

Ele vor continua să ofere adăpost și împlinire spirituală tuturor celor care le vor vizita”, a declarat prefectul Daniel Onofrei .

Advertisement

Print Friendly, PDF & Email

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.