Prefectul Daniel Onofrei, la Tabăra ”Copilărie și credință”: ”Susțin dezvoltarea copiilor și tinerilor din județul Vaslui”

0
537


Duminică seară, prefectul judetului Vaslui, Daniel Onofrei, a fost prezent la ediția a V-a a Programului Eparhial de Tabere Rurale pentru Copii și Tineri, intitulat „Copilărie și credință”, sub binecuvântarea Părintelui Episcop Ignatie.Acest program unic oferă copiilor și tinerilor oportunitatea de a se bucura de vacanțe memorabile în mijlocul naturii, învățând și experimentând valori spirituale, dar și dezvoltându-și abilitățile sociale și emoționale. Tabăra din comuna Puiești a găzduit 160 de copii, iar chipurile lor pline de zâmbete au fost o sursă de fericire și speranță pentru toti cei prezenti la acest minunat eveniment.

“Am fost impresionat de energia și entuziasmul copiilor în timpul activităților desfășurate în tabără. Aceștia au avut ocazia să se implice în diverse activități recreative, ateliere creative, jocuri în aer liber și momente de rugăciune și reflectare.

Am putut observa cum aceste experiențe au avut un impact pozitiv asupra lor, contribuind la dezvoltarea lor armonioasă și la formarea unei viziuni pozitive asupra vieții.

Ca prefect al județului Vaslui, apreciez implicarea Episcopiei Hușilor în astfel de proiecte care promovează valorile spirituale și susțin dezvoltarea copiilor și tinerilor. Aceste inițiative nu doar că le oferă copiilor o experiență de neuitat, dar și contribuie la formarea viitorului nostru, pregătindu-i să devină adulți responsabili și implicați în societate.

Închei prin a transmite un gând de recunoștință și bucurie pentru toți cei implicați în Programul „Copilărie și credință”, a declarat reprezentantul Guvernului in judetul Vaslui .