Prefectul de Vaslui, Daniel Onofrei, a participat la recepția unei investiții în infrastructură, la Grivița

29
429

Prefectul județului Vaslui, Daniel Onofrei, a fost prezent marți la recepția unei investiții în comuna Grivița. Este vorba despre un drum asfaltat, pe o distanță de 5 kilometri, în satele Grivița și Trestiana, lucrare executată de compania Viacons Rutier Huși.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu a subliniat faptul că primarul liberal Alina Munteanu a înțeles importanța investițiilor pentru dezvoltarea comunității și a reușit să aducă schimbări semnificative în comună.

“Este un pas important înainte pentru comunitate și un exemplu elocvent de cum o administrație responsabilă poate transforma viețile oamenilor. Investiția în valoare de 7,9 milioane de lei, fără TVA, a fost realizată prin Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL 2).

Aceasta demonstrează capacitatea primarului liberal Alina Munteanu de a atrage fonduri și de a gestiona proiecte complexe în beneficiul cetățenilor. În calitate de prefect, am susținut întotdeauna necesitatea accelerării ritmului de implementare a proiectelor în județul nostru. Felicitări tuturor primarilor care derulează investiții în comunitățile lor. Multă putere de muncă le doresc!”, a declarat reprezentantul guvernului in județul Vaslui.

Advertisement

Print Friendly, PDF & Email

29 COMENTARII

  1. hi!,I like your writing very much! percentage we communicate more approximately your article on AOL? I need an expert on this space to solve my problem. May be that is you! Having a look forward to look you.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.