Prefectul județului, Daniel Onofrei, ascultă problemele vasluienilor. ”Oferim explicații clare, despre cum se rezolvă problemele”, spune prefectul

0
184

În fiecare săptămână, prefectul județului Vaslui, Daniel Onofrei, stă de vorbă cu zeci de cetățeni care vin în audiență la Instituția Prefectului pentru a-și face cunoscute problemele cu care se confruntă. Dorind să-și protejeze drepturile și interesele, vasluienii vin cu diverse probleme la Prefectură, fie că este vorba de nelămuriri referitoare la aplicarea legilor fondului funciar, neînțelegeri în ce privește colaborarea cu autoritățile locale, cu vecinii, cu asociațiile de locatari, cu dezbaterea unor moșteniri sau cu înmatricularea unor vehicule.

”Am ascultat cu atenție și cu empatie fiecare caz prezentat, iar dialogul purtat cu oamenii este unul bazat pe înțelegere și respect reciproc. În urma discuțiilor, în unele cazuri am reușit să lămurim anumite aspecte care trenau de mai multă vreme și să oferim explicații clare cu privire la modalitățile legale de a rezolva problemele cu care acești cetățeni se confruntă.

În calitate de reprezentant al Guvernului în teritoriu, am obligația să sprijin și să îndrum oamenii să își rezolve cererile în mod legal și eficient. Acesta este un încă un exemplu al importanței dialogului și al cooperării între cetățeni și autorități”, explică dl. Onofrei..

Advertisement

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.