Premierul Ciucă s-a întâlnit cu Arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby

0
116
Advertisement

Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă s-a întâlnit, miercuri, la Palatul Victoria, cu Arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby.

În cadrul întrevederii la care a participat și ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord în România, E.S. Andrew James Noble, au fost abordate teme privind evoluția situației generate de agresiunea militară rusă din Ucraina, sprijinul acordat refugiaților și combaterea traficului de persoane.

Premierul României a prezentat contribuția țării noastre la eforturile comunității internaționale de a fi alături de victimele războiului, de poporul ucrainean și de autorități. Înaltul prelat a felicitat România pentru viziunea și coordonarea sprijinului umanitar acordat refugiaților din Ucraina.

În ceea ce privește problematica traficului de persoane, a fost expusă abordarea integrată la nivel guvernamental, care include colaborarea cu societatea civilă și pașii strategici pe care România i-a făcut pentru identificarea timpurie a victimelor traficului de persoane și pentru combaterea propagării acestui fenomen inclusiv utilizând mediul online.

Print Friendly, PDF & Email
Adrian Preda
Author: Adrian Preda