Președintele PNL Vaslui ironizat de un liberal plecat în Anglia: ”Pregătiți-l de campanie electorală, cumpărați-i costume noi”!

0
474

Situație tot mai confuză în PNL, în aceste zile, când se caută soluția pentru formarea unui nou Guvern. Liberalii nu vor susţine în Parlament un guvern condus de Dacian Cioloş, a spus, vineri, preşedintele PNL Florin Cîţu, care consideră că USR a rupt coaliţia votând moţiunea de cenzură. Dacă Cioloş nu va face altă majoritate, PNL va demara noi negocieri cu toate partidele, excluzând, însă, AUR. Florin Cîţu a spus că Guvernul a fost dat jos prin votul USR la moţiunea de cenzură.În aceste condiții, liberalii vasluieni fac tot felul de calcule și se pregătesc inclusiv pentru alegeri anticipate, deși organizația condusă de Tătaru ar ieși șifonată tare într-o competiție electorală care s-ar desfășura în primăvară. Un liberal plecat de câțiva ani în Anglia, Lucian Ștefan Păduraru, a ironizat toate heirupismele din PNL, postând pe Facebook un mesaj acid, în care vorbește inclusiv de candidatura deputatului Nelu Tătaru la președinția României.

”Florin Cîțu preşedinte!

Florin Cîțu preşedinte!

Florin Cîțu preşedinte!

Vom sta 8 ani la guvernare! 100% Florin Cîțu ramâne premier! Vom avea investiții de 80 de miliarde de euro! Mergem cu Nelu Tătaru până la capăt pentru ca el va fi ministrul sănătății în primă fază apoi prim-ministru iar in 2024 va fi candidatul PNL la funcția de preşedinte!

Hai, dom’le ce facem aici? Facem discuții. Nelu Tătaru e susținut de preşedintele Iohannis, iar preşedintele Iohannis e la butoane si nu avem cum să pierdem.

Alo! Băieții din PNL Vaslui #echipacâştigătoare: Cumpărați-i lu’ Nelu Tătaru costume noi cu 2-3 numere mai mari ( a devenit cam supraponderal) si să-l pregătiți de campanie electoralā pentru că e posibil să avem alegeri anticipate! Vă recomand să-i puneți numele pe pomelnic in toate bisericile si mănăstirile din județ pt că are nevoie de ajutor divin să mai ajungă deputat cu scorul de 10% pe care il va obține in județ.PS: Vedeți ca aveți vreo 5-6 primari care nu o să voteze cu PNL. Vă sugerez să-i excludeți si pe ei????????”, este postarea liberalului vasluian.https://vasluianul.ro/wp-content/uploads/2024/04/ciupi-jpg.webp