Președintele TSD, Vlad Ghețu, mesaj către tineretul vasluian: ”Hai la noi în echipă!”

0
599


”HAI LA NOI ÎN ECHIPĂ!”. Este mesajul lansat pe rețelele de socializare de președintele Tineretului Social-Democrat din județ, Vlad Ghețu, cel care încurajează tinerii care manifestă atracție față de fenomenul politic să adere la organizația TSD și să construiască un alt viitor pentru politica românească.
Un mesaj de speranță într-un viitor pe care actualii tineri din TSD îl vor clădi, peste ani, atunci când vor ajunge să decidă destinele României. Cine știe, dintre cei care sunt acum tineri politicieni, câți vor ajunge primari, deputați, senatori, miniștri, premieri? Tinerii merită o șansă.
Iată mesajul lansat de conducerea TSD Vaslui:
”Cine suntem noi?!
Suntem o comunitate dinamică și diversă, formată din tineri entuziaști și dornici să contribuie la dezvoltarea societății noastre.
Misiunea noastră este de a promova valorile social-democrate și de a aduce schimbări pozitive în viața tinerilor și a întregii societăți. Ne concentrăm pe problemele care îi afectează direct pe tineri, cum ar fi educația, locurile de muncă, sănătatea și mediu înconjurător.
Prin intermediul Tinerilor Social Democrați, oferim tinerilor o platformă pentru a-și exprima ideile și preocupările, pentru a se implica în procesul decizional și pentru a-și dezvolta abilitățile de lider. Organizăm evenimente, dezbateri și campanii de conștientizare pentru a mobiliza tinerii și a le oferi o voce puternică în societate.
Suntem convinși că tinerii reprezintă viitorul și că este esențial să le oferim oportunități și să îi ascultăm. Prin intermediul Tinerilor Social Democrați, ne propunem să construim un viitor mai bun, în care tinerii să aibă acces la educație de calitate, la locuri de muncă sigure și bine plătite, la servicii de sănătate accesibile și la un mediu curat și sustenabil.
Încurajăm tinerii din toate domeniile să se alăture Tinerilor Social Democrați și să contribuie la schimbarea pe care o dorim în societatea noastră. Suntem deschiși la idei noi și suntem dedicați să lucrăm împreună pentru a face diferența.
Pentru mai multe informații despre Tinerii Social Democrați și activitățile noastre, vă rugăm să ne contactați la adresa de email vasluitsd@gmail.com sau să ne urmăriți pe rețelele de socializare.
Suntem nerăbdători să vă cunoaștem și să lucrăm împreună pentru un viitor mai bun!
Echipa Tinerilor Social Democrați Vaslui