Prima reacție la eliberarea lui Liviu Dragnea, venită de la un consilier local PSD din Vaslui! ”Vă place dictatura PNL-USR, nu-i așa?”

0
268


Ziua de 15 iulie a însemnat ieșirea lui Liviu Dragnea din închisoare, după doi ani și două luni de pușcărie. Cândva cel mai puternic om din România, Dragnea trebuie acum să ia totul de la zero, mai ales că judecătorii i-au interzis, până în 2024, să dețină funcții publice sau să fie ales.De la Vaslui, eliberarea lui Dragnea a fost văzută ca un act de normalitate, pentru că, spun mulți oameni, Dragmea a stat nevinovat la pușcărie. Unul dintre cei mai vocali consilieri PSD din Vaslui, Alexandru Andrei, a postat în această seară o opinie extrem de dură la adresa contestatarilor fostului președinte social-democrat. Printre altele, consilierul îii întreabă pe cei care vorbesc de Dragnea de ce tac când țara este jefuită de actuala guvernare, lucru vizibil pentru toți românii.

”Astăzi a fost eliberat Liviu Dragnea, probabil un erou al luptei împotriva globalismului și a progresismului. Mulți îl critică, dar cred că istoria îi va da dreptate. Dumnezeu să îi dea sănătate!Liviu Dragnea a fost teoretic condamnat pentru un prejudiciu de câteva zeci de mii de lei, în condițiile în care toți ceilalți inculpați din dosar au fost achitați.Desigur, deciziile justiției se respectă și eu nu aduc vreo critică judecătorilor.

Să nu uităm totuși că Liviu Dragnea a promovat OUG 114/2018 prin care se impozitau multinaționalele și Legea Offshoare prin care erau crescute redevențele pe care le achitau străinii care ne exploatează resursele și prin care se asigura securitatea energetică a României.

Liviu Dragnea a vrut să nu mai mâncăm otrăvuri din hypermarketuri, să fie stimulată producția locală, să avem pensii și salarii decente, să avem un sistem de educație si un sitem de sănătate solide, și a susținut stimularea consumului care conduce la creștere economică. În avest fel Liviu Dragnea i-a deranjat pe cei care susțineau colonizarea României. Dacă a făcut vreo greseală, cu siguranță și-a îndeplinit pedeapsa.

Mă aștept acum ca toți sublimitații, îndoctrinați până la îndobitocire de propaganda userită, cu creierul cât nuca și rucsacul în spate, să iasă în spațiul public cu atacuri meschine.

Mă întreb oare aceste nimicuri de ce nu au ieșit în spațiul public să ceară intervenția justiției atunci când:
– Guvernul a împrumutat multe miliarde de euro, de vom plăti pentru ele vreo 3 generații, și nimeni nu stie unde s-au dus acești bani.

-Pensiile și salariile au înghetat, dar este permisă evaziunea fiscală făcută de multinaționalele care își externalizează profiturile prin off-shoare-uri (adică în paradisuri fiscale) și nu plătesc impozite.

-Măsțile erau achiziționate fără licitație la prețul de 5 lei bucata, ca să nu mai spun de jaful cu izoletele inutile de 150 de milioane de euro.

– Austostrăzile nu s-au construit fiindcă multinaționalele care au câștigat contractele, după ce au încasat banii, au inventat tot felul de animale care ar fi avut habitatul pe amplasamentul respectivelor autostrăzi (urși la câmpie, broasca cu spatele roșu, șoarecele făra dinți, etc) și astfel lucrările au fost în mod intenționat blocate.

-Pădurile dispăreau ca prin farmec, cu precădere atunci când în România aveau voie să circule doar cei care plecau la cules sparanghel. Acum nu vă mai ucide corupția, băi maimuțoilor?

Urlați că Dragnea subminează justiția, dar acum, când drepturile și libertățile câștigate în sute de ani sunt abolite prin hotărârile CNSU (hotărâri dovedite ilegale, de altfel, de instanțele de judecată), de ce nu spuneți nimic? Când șobolanii și mizeria au invadat orașele conduse de useriști, când apa caldă e mai rece decât apa rece, când prosperitatea a fost înlocuită cu austeritatea, de ce nu vă mai revoltați? Vă place dictatura PNL și USR, nu-i așa?”, a postat energicul consilier local.