Primarul Bârladului confirmă: a fost emisă Autorizația de construire pentru șoseaua de centură a Bârladului!

0
254

UN MARE PAS… După ani de așteptare, realizarea variantei de ocolire a municipiului Bârlad (VOB) devine realitate, datorită eforturilor conjugate ale bârlădenior și ale autorităților locale, susținute de guvernul actual. Vineri, 24 iulie 2020, a fost eliberată autorizația de construire pentru acest important obiectiv de investiții.Astfel, coșmarul bârlădenilor este aproape de sfârșit iar traficul greu, care a distrus infrastructura orașului ani de zile, antrenând cheltuieli mari din bugetul local pentru reparatii, precum și disconfortul provocat de poluare, de zgomot și trepidatii (micile cutremure zilnice), vor dispărea din oraș. VOB este una dintre cele mai mari investiții ale guvernului actual pentru Bârlad și zonele adiacente.

„Mulțumesc celor care au avut încredere în informațiile pe care le-am adus la cunoștință publică și demersurilor pe care le-am făcut în ultimii ani. Celorlalți le transmit că sunt și în administrație și politică oameni corecți, de cuvânt, care se implică și care reușesc să facă lucruri importante pentru comunitate, mai ales având sprijin și la nivel central.

Mulțumesc guvernului Orban, ministrului transporturilor, ministrului sănătății, CNAIR București, DRDP IAȘI, consilierului onorific de la Ministerul transporturilor, bârlădenior, pentru miile de semnături date, creând presiuni asupra decidenților, precum și tuturor celor care s-au implicat în realizarea acestui obiectiv de-a lungul anilor. Un vis frumos care se transformă în realitate!”

a declarat primarul Dumitru Boros.