Primarul care a adus o tolbă de proiecte pentru Ivănești, omul momentului!

0
445

UN PRIMAR DE MILIOANE… Vasile Novac, edilul de la Ivănești, este, fără doar și poate, un primar activ, bătăios, cu realizări pe care puțini primari se pot mândri în județ. Este adevărat, are și o comună grea, cu 17 sate, însă pentru fiecare localitate s-a zbătut pentru câte un proiect sau două, în ultimul mandat.Acum, cu credința că a făcut din Ivănești una din cele mai frumoase comune din județul Vaslui, vine în fața oamenilor pentru un examen electoral greu. Dar, suntem siguri, îl va trece cu bine, pentru că miile de ivăneșteni au văzut ce a făcut primarul lor pentru fiecare sat și îl vor vota masiv pe 27 septembrie.

„Am reușit să încheg la Primăria Ivanesti un colectiv de oameni minunați cu care derulăm cele 28 de proiecte vitale pentru dezvoltarea comunei noastre. Am finalizat 6 mari proiecte, iar celelalte sunt în stadii avansate de finalizare.

Am cea mai bună echipă de consilieri din satele comunei. Venim în fața electoratului încrezători și determinați pentru a implementa proiectele câștigate. Mulțumesc pentru sustinere! Aveți încredere în noi! Modernizăm împreună Comuna Ivănești!”,

este mesajul pe care primarul Novac îl transmite consătenilor săi.

Cu siguranță, ivăneștenii îl vor vota pe 27 septembrie, pentru că sunt multe alte proiecte pe care primarul va trebui să le ducă la bun sfârșit.