Primarul Negreștiului a inaugurat noul magazin Penny. Deschiderea pentru public, vineri dimineață

0
1890


Orașul Negrești bifează un nou moment istoric. Rețeaua de magazine Penny inaugurează, vineri, 22 decembrie, începând cu ora 7.00 a dimineații, primul magazin Penny din oraș. O investiție care are ca punct de plecare data de 18 mai a.c., atunci când primarul orașului, Cristi Rusu, a semnat autorizația de construire.”Este cea mai mare investiție privată din mandatul meu de primar și cea mai mare investiție privată făcută în ultimii 33 de ani în Negrești. Iată, după șapte luni, lucrarea a fost recepționată”, recunoaște primarul orașului, care a participat la deschiderea oficială a magazinului, joi, la prânz.

DCIM101GOPROGOPR6590.JPG
Prin deschiderea magazinului au fost create peste 20 de locuri de muncă noi, iar orașul va beneficia de taxe și impozite suplimentare la buget.
”Conceptul de magazin construit în Negrești este unul nou, foarte generos ca spațiu, cu una din cele mai diversificate game de produse existente pe piață și care încurajează consumul de produse românești prin obiectivul 3RO.
Mă bucur că orașul nostru devine din ce în ce mai atractiv pentru investițiile private și ne dorim ca acestea să fie mai consistente în viitor și să dubleze proiectele de investiții publice pe care le realizăm noi.
Mult succes tuturor afacerilor din oraș și sperăm ca prin competiția creată să fie asigurate prețuri cât mai avantajoase pentru cumpărători”, a anunțat edilul Negreștiului.