Primarul Vasile Pavăl, declarație de susținere pentru vicele Lucian Braniște: ”Are și va avea în mine o susținere deplină”

0
594


După patru mandate ca primar și unul de viceprimar, Vasile Pavăl, edilul Vasluiului, se retrage la pensie. Nu va candida la Consiliul Local sau CJ, nici la Parlament, vrea doar să-și facă datoria de tată și de bunic, după predarea mandatului către noul primar, mai ales că a trecut printr-o serie de provocări care i-au pus la grea încercare starea de sănătate, în ultimii ani. ”Este un moment important pentru mine, pentru Vaslui. Sunt convins că vasluienii îi vor acorda lui Lucian o notă de trecere. Echipa PSD a muncit pentru Vaslui, are foarte multe proiecte, foarte multe inițiative.

Colegul meu, viceprimarul Lucian Braniște a demonstrat, timp de patru ani, că poate duce la bun sfârșit toate proiectele. Este o muncă grea, își formează echipa și va merge mai departe.

Are și va avea în mine o susținere deplină, pentru că, sunt convins, nu-i va dezamăgi pe vasluieni. Îi doresc succes, îi doresc realizări, iar funcția pe care și-o dorește și pe care, cu ajutorul vasluienilor, o va obține îi va crea o mare responsabilitate”, a spus primarul Vasile Pavăl, cu glasul gâtuit de emoția momentului.

VIDEO DECLARAȚII OFICIALE LANSARE LUCIAN BRANIȘTE

Actualul primar a recunoscut că, după 43 de ani în slujba administrației publice vasluiene, ca șef de serviciu, director, viceprimar, primar a venit timpul să se retragă la pensie.

”Nu voi candida nicăieri, oricât de mult se aud zvonuri. Voi rămâne tată, bunic, om al comunității. Vine un moment în viață în care, oricât de bun te crezi, trebuie să te retragi, iar pentru mine a venit acel moment”, a recunoscut Vasile Pavăl, care a spus că va oferi sprijin și sfaturi lui Lucian Braniște, dacă acesta va câștiga alegerile din 9 iunie.

La rândul său, colegul de echipă al primarului Pavăl, acum candidat PSD la funcția de primar, Lucian Braniște a spus că are o echipă tânără alături de el

”Mă bucur că au fost alături de mine, la acest moment important, dl. primar Vasile Pavăl, dl. președinte al organizației județene PSD. 

Vedeți că sloganul pe care noi l-am adoptat în această campanie electorală, ”Împreună pentru Vaslui”, denotă o echipă unită, iar aici avem o echipă puternică și unită, cea mai performantă echipă de consilieri locali.

Sunt bucuros să am atât de mulți tineri alături și trebuie să-i mulțumesc dlui primar pentrui susținerea arătată, în cei patru ani în care am fost viceprimar, cât timp am fost ca o echipă. 

Aveți încredere în noi, suntem soluția cea mai bună pentru Vaslui și pentru vasluieni. PSD are cea mai bună echipă”, a recunoscut candidatul PSD la Primăria Vaslui.

Momentul înscrierii candidaturii lui Lucian Braniște la funcția de primar al municipiului Vaslui, din partea PSD, a fost susținut de conducerea județeană a PSD.  

”Sperăm ca echipa dlui Lucian Braniște să convingă alegătorii vasluieni, pe 9 iunie, să-i voteze și să fie câștigătorii acestor alegeri. Avem încredere că vor obține un rezultat care va depăși așteptările noastre. Vrem o majoritate confortabilă în Consiliul Local, să ducem lndeplinire proiectele viitorului primar. 

Îi mulțumim și dlui primar Vasile Pavăl pentru că este alături de noi și susține această echipă care va câștiga Primăria și Consiliul Local. Domnul primar Pavăl a câștigat patru mandate, sperăm că și colegul nostru Lucian Braniște va ajunge la același număr de mandate. 

Cred că proiectele viitorului primar Lucian Braniște îi vor asigura sprijinul vasluienilor”, a spus deputatul Adrian Solomon, președintele PSD Vaslui, după momentul oficial.