Primarul “ZERO PROIECTE”, contestat de săteni: “Nu a făcut nimic din ce a promis în 2016!”

0
269
Advertisement

LE-A AJUNS CUȚITUL LA OS… Scandal imens în comuna Tăcuta, acolo unde primarul liberal Florin Ionel este acuzat de săteni că nu a făcut nimic din ceea ce le-a promis în 2016, atunci când a intrat în primărie, cu surle și trâmbițe.

Primarul “Zero Proiecte”, așa cum îl “alintă” locuitorii din Tăcuta a știut să manipuleze lucrurile în așa fel încât a promis marea cu sarea, doar pentru a fi votat, însă a uitat de oameni, imediat ce a ajuns la primărie, spun localnicii.

Drept dovadă, circulă prin satele componente fluturașul de campanie din 2016 al lui Florin Ionel, cel care anunța că va face câte în lună și în stele.

“Vom redeschide drumul Tăcuta-Dumasca. Vom face demersurile necesare pentru asfaltarea drumului județean 246. Vom pune în aplicare proiectul de construire din fonduri europene a grădiniței Protopopești, vom realiza proiectele de reabilitare a grădinițelor din Focșasca și Tăcuta și vom amenaja locuri de joacă la toate grădinițele din comună. Vom efectua proiectul de construire a căminului cultural din satul Focșasca”,

sunt doar câteva dintre promisiunile actualului primar PNL de la Tăcuta.

Minciuni sfruntate, spun sătenii.

Fluturaș electoral 2016

“Nimic, dar NIMIC nu a făcut din acel fluturaș din 2016. Drumul Tăcuta-Dumasca? E doar un canal prin care curge apa când plouă, nicidecum un drum făcut.

S-a lăudat cu modernizarea drumului județean 246, pe care acum CJ Vaslui lucrează la asfaltare? Nu are niciun merit! Zero! Noi, localnicii, ne-am adunat și am protestat pe acest drum județean, până ce ne-a ascultat conducerea de la județ. Când noi protestam pe drum, el se ascundea în primărie, nu a lăsat personalul de acolo să ni se alăture! Dacă era după el, și acum eram prin noroaie. Nu a făcut nimic pentru acest drum!

La Focșasca a dărâmat tot, școală, grădiniță, veniți să vedeți. Ce proiecte visa el, în 2016? Ce școli și grădinițe a făcut? Niciuna! Asta, ca să știe tot județul ce primar mincinos am putut vota.

Cămin cultural în Focșasca? L-a dărâmat și pe acesta, de a rămas doar un beci. Sunt fapte, nu minciuni de-ale lui. Patru ani nu a făcut nimic în fruntea primăriei, iar acum vine și vrea votul nostru?

Vorbea că va face echipă de fotbal? Teren de sport? NIMIC din ce ne-a promis nu a făcut, este un zero barat! Nu are ce căuta la primărie!

Nu-l vom vota, nu avem nevoie de un asemenea mincinos, care a stat și a dormit în primărie, timp de patru ani”,

spun localnicii, care se vor mobiliza pentru a-l scoate de la primărie pe liberalul Florin Ionel.

Print Friendly, PDF & Email