Prinde contur cel mai mare complex imobiliar din Piața Traian

0
719
Advertisement

NOI APARTAMENTE… În doar câteva luni, mai multe echipe de muncitori de la o firmă din Vaslui au reușit să ridice cinci din cele șase nivele ale complexului de apartamente din zona Pieții Traian, o investiție așteptată de zeci de familii tinere, aflate în căutarea unei locuințe.

Complex imobiliar Piața Traian

În condițiile în care la Vaslui se construiește foarte puțin – doar câteva zeci de apartemente, pe an! – complexul dezvoltat de compania Loturi Service este o mană cerească pentru cei care au un serviciu stabil și pot obține un credit de la bancă.

Frații Paul și Petrică Hordilă, proprietarii blocului de locuințe, spun că sunt solicitări pentru mai bine de 70% dintre apartamente, mai ales că în cele șase nivele ar urma să fie cuprinse 30 de apartamente cu una, două sau trei camere.

Și, pentru că mulți vasluieni se întreabă ce prețuri vor avea locuințele de aici, am aflat că un apartament cu două camere, cu 80 mp!, va costa în jur de 65.000 de euro. Frații Hordilă spun că, deși termenul de finalizare este septembrie 2021, constructorul se mișcă bine și va devansa acest termen.

Cei interesați pot suna pe unul dintre dezvoltatori, Paul Hordilă, la numărul 0744 569 629.

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.