Prof. Vlonga Luminița, candidat PSD la Consiliul Local al Municipiului Vaslui

0
333


Bună ziua, numele meu este Vlonga Luminița și sunt locuitor al acestei comunități de 49 de ani. Am absolvit Universitatea Tehnică Gheorghe Asachi din Iași pe domeniul Inginerie, industrială, inginer pe textile și pielărie cu licență și master și pe domeniul Inginerie și management – masterand în Management și Administrarea Afacerilor.
Datorită studiilor absolvite am lucrat în domeniul educației și învățământ din 1990 și am fost implicată în diverse proiecte comunitare deoarece am o vastă experiență în gestionarea acestora și am reușit să am o bună cunoaștere a legislației locale, ceea ce m-a determinat să îmi doresc să contribui mai mult la dezvoltarea localității noastre.
Candidez pentru consiliul local, deoarece cred cu tărie în importanța educației și sunt convinsă că împreună putem găsi soluții eficiente pentru a îmbunătăți viața tuturor locuitorilor.
Dacă voi fi aleasă, principalele mele obiective vor fi:
Accesibilitate la educație: Asigurarea că fiecare copil din comunitate are acces la educație, indiferent de situația economică, origine etnică sau nevoi speciale. Acest obiectiv poate include transport gratuit sau subvenționat, programe de masă școlară și burse.
Educație pentru dezvoltare durabilă: Integrarea principiilor dezvoltării durabile în curriculum și promovarea conștientizării ecologice printre elevi. Aceasta ar putea include proiecte de mediu, cluburi de știință și campanii de reciclare.
Suport educațional adaptat: Dezvoltarea de programe speciale pentru elevii care necesită suport educațional suplimentar, cum ar fi cei cu dizabilități, elevii supradotați sau cei care se confruntă cu dificultăți de învățare.
Formare profesională și orientare în carieră: Oferirea de oportunități de formare profesională și programe de orientare în carieră pentru adolescenți, pentru a le pregăti pentru piața muncii sau studii superioare.
Vă invit pe fiecare dintre voi să vă exprimați vocea și să participați la vot. Împreună, putem face o schimbare pozitivă în comunitatea noastră!
Vă mulțumesc pentru atenția acordată și pentru oportunitatea de a-mi prezenta viziunea. Sper să pot conta pe sprijinul vostru pentru a face Vasluiul un loc și mai bun pentru toți”  Prof. Luminița VLONGA
(Material electoral realizat la comanda Organizației județene PSD, CMF 21240002)