Raportul psihologic înfiorător al criminalei Alinei: ”Se uita în ochii ei, să vadă cum i se scurge viața”

0
2160


Deși a scris în declarațiile date la Poliție și Parchet că regretă fapta, criminala Alinei, Loredana Atănăsoaie, nu are niciun regret.Din contră, arată actele psihologice al ucigașei. Raportul psihologic al criminalei este gata, iar examinatorii spun că rar au văzut un caz atât de tulburător.

Alina stătea în pat, cu spatele la prietena ei, Loredana, căreia îi răspundea evaziv, după o ceartă, ceea ce a înfuriat-o pe agresoare, care a surprins-o pe Alina cu o lovitură de cuțit în zona cervicală.

A așteptat apoi să moară, înainte de a o muta cu ajutorul unui troler, a făcut curățenie și a doua zi a mers la muncă, îndeplinindu-și atribuțiile ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat.

Taximetristului – care se declară traumatizat și spune că va renunța la taximetrie – i-a spus că are cărți.

”S-a uitat în ochii Alinei, să vadă cum se scurge viața din ea”

”Nu există urme de regret, le mimează în speranța că va obține o pedeapsă mai mică. A povestit că, după ce a înjunghiat-o pe fată, i-a ținut acesteia mâna la gură ca să nu se mai audă cum horcăie.

Psihologul a întrebat în ce poziție se afla ea, ce făcea atunci, la ce s-a uitat în acele 30 de minute.

A răspuns foarte calm: mă uitam în ochii Alinei. Da, s-a uitat cum se scurge viața din prietena ei, cum își dă duhul.

Ba chiar a spus că i s-a părut puțin timp, dar când s-a uitat la ceas a văzut că trecuseră 30 de minute” dezvăluie surse din anchetă pentru cancan.ro.

”Este un caz clar de sadism”

”Fata pare a avea profil de psihopat. În niciun caz nu a fost un moment de nebunie. Nu a avut în niciun moment intenția să-și salveze prietena, ci i-a pus mâna la gură ca să o asfixieze.

Este un caz de sadism, numai criminalii în serie își privesc victimele până își dau ultima suflare.

Apoi a trântit-o pe jos fix cum era fata îmbrăcată, într-un maieu si lenjerie intimă. A lăsat-o pe jos într-o baie de sânge și a căutat un geamantan.

A mărturisit că s-a chinuit mult timp să-și bage prietena acolo, fiind nevoită să facă o mulțime de manevre, fără să-i pese că-i rupe Alinei oase, ori că a dat-o cu fața de gresie.

Deși spune că regretă, nu există nici măcar un gest în această crimă, care să arate un strop de omenie.

Pentru că este femeie, iar Alina era îmbrăcată extrem de sumar, Loredana ar fi trebuit să o acopere pe fată cu o pătură, dacă ar fi simțit un strop de empatie.

Nu, ea parcă a vrut să o facă de râs pe prietena ei chiar și după moarte și să o expună într-o manieră rușinoasă” au mai declarat sursele citate de cancan.ro.