Regretatul profesor Sorin Onofrei va fi înmormântat marți, la cimitirul Eternitatea. Trupul neînsuflețit va fi depus mâine, la capela cimitirului

0
643

Trupul neînsuflețit al regretatului profesor Sorin Onofrei va ajunge mâine la Vaslui și va fi depus la Capela Cimitirului Eternitatea. Cei care doresc să-i aducă un ultim omagiu și să-și ia rămas bun o pot face la această capelă, începând cu orele prânzului. De asemenea, marți, Sorin Onofrei va fi condus pe ultimul drum.Mii se mesaje de condoleanțe au invadat rețelele de socializare. Toate exprimă regretul pentru moartea fulgerătoare a profesorului și antrenorului Sorin Onofrei, la doar 42 de ani.

”Nu pot să cred că s-a întâmplat așa ceva. Un om tânăr, energic și la locul lui. Nu deranja inutil pe nimeni și știa să-și vadă de treaba lui!”, a transmis un internaut. Vă reamintim că profesorul Onofrei a fost transportat, la sfârșitul săptămânii trecute, cu un elicopter SMURD la Iași. Suferise un infarct și medicii vasluieni au decis transferarea sa la o unitate spitalicească din județul vecin. Din păcate, aseară, rudele și prietenii au primit vestea că Sorin Onofrei s-a stins din viață.

Dumnezeu să-l ierte!