Revoltă în rândul consumatorilor vasluieni: “E bătaie de joc!”

0
230

Vasluianul R.B. a postat în cursul zilei de miercuri, pe pagina sa de Facebook, o fotografie în care se arată revoltat de majorările, în opinia sa nejustificate, ale prețului pâinii produse de firmele locale.Consumatorul a postat o fotografie cu două pâini, din care se vede diferența de gramaj între două pâini ale aceluiași producător.

“Până astăzi am cumpărat “pâinea tradițională Ștefan cel Mare”, produsă de Porumbelul ALB! Era scumpă și până acum, dar de două zile au mărit prețul cu 50 de bani! Am trecut și peste asta, dar ce am cumpărat astăzi e bătaie de joc! Asta-i pâinea de 3 lei, în comparație cu o frazelă de 1 leu și 40 de bani! Nici nu poți spune că-i pâine, seamănă mai degrabă cu o chiflă pentru hamburger! De astăzi nu mai cumpăr nici un produs de la Porumbelul Alb și vă invit să faceți la fel!”, scrie vasluianul, extrem de revoltat.

Alți consumatori au reacționat și ei: “În afară de faptul ca pâinea este scumpă, la magazinele de profil din piața Traian pâinea se vinde în condiții total improprii, spațiul extrem de mic, produsele de panificație neacoperite, neambalate, praf, mizerie, oamenii pun mâna pe pâine ș.a. Nu ştiu cum se face că Protecția Consumatorului nu vede, cei de la siguranța alimentelor nu văd”.

Daniel Tănăsuchttps://vasluianul.ro/wp-content/uploads/2024/04/ciupi-jpg.webp