S-au încins spiritele la Drânceni, fostul primar se încaieră cu fiul deputatului Căciulă!

0
441

SCANDAL… Tot mai multe voci susțin că alegerile locale ar putea avea loc în toamna acestui an, în septembrie, de teama covidului. Tocmai de aceea, în teritoriu partidele caută deja candidați, se stabilesc strategii, se propun nume.Gelu Pecheanu

Este și cazul comunei Drânceni, acolo unde fostul primar Gelu Pecheanu, ajuns administrator public al localității, anunță pe cine va sprijini, din partea PSD, pentru candidatura la primărie.

„Deoarece în ultimul timp contracandidații mei mă înjură și mă denigrează zi și noapte, gen Buraga, care are circumferința creierului foarte mică, am decis să-l propun pe Dl. Georgică Vascu, un om bine pregătit, la funcția de primar, care să continue proiectele mele. Mult succes!”,

a anunțat Pecheanu, pe rețelele de socializare.

Unii localnici au comentat în fel și chip, în timp ce colegii de partid al actualului administrator public s-au trezit să pună întrebări aiurea. Este cazul consilierului județean Mădălin Căciulă, care a întrebat:

Gelu Pecheanu, ce experiență are în administrație?”.

Pecheanu a explodat:

„Sper să facă el Spitalul, dacă voi, consilierii județeni, nu m-ați sprijinit. Asta e politica în țara asta, îți faci un program politic când candidezi și la urmă, când tragi linia finală, vezi dacă ai avut sprijin politic”.

Iată cum decurge discuția tensionată dintre fiul deputatului Căciulă și Pecheanu:

Mădălin Claudiu Căciulă: „Gelu Pecheanu, știi foarte bine că bugetul CJ este cu 20% mai mic față de 2019, din cauza guvernului PNL”

Gelu Pecheanu: „Mădălin Claudiu Căciulă, eu mă refer la anii 2016, 2017, 2018, chiar și 2019, când se puteau demara lucrările. Eu sunt omul faptelor, nu a vorbelor, important ce lași în urma ta!”.

Cum se va termina disputa de la Drânceni, doar președintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, știe.

Citește și:

Război politic la Drânceni, fostul primar acuzăhttps://vasluianul.ro/wp-content/uploads/2024/04/ciupi-jpg.webp