Sâmbăta neagră: un șofer din Giurgiu, depistat mort de beat la Dănești!

0
182
Advertisement

PRINȘI PE DRUMURI… Poliția Rutieră Vaslui a fost prezentă în control, în ultimele zile, în mai multe zone ale județului, pentru a depista situațiile în care șoferii circulă pe drumurile publice, sub influența alcoolului.

1. Sâmbătă după-amiază, la ora 18.05, polițiști din cadrul Serviciul Rutier Vaslui, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe drumul județean DJ 247, pe raza localității Dănești, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Giurgiu, al cărui conducător emana halenă alcoolică.

Bărbatul în vârstă de 62 de ani, din municipiul Giurgiu, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, șoferul a fost condus la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui în vederea recoltării de probe biologice.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 336, alin. 1 din Codul Penal.

2. Tot în aceeași seară, la ora 19.50, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Vaslui – Biroul Poliției Rutiere, cu sprijinul unui agent al Poliției Locale Vaslui, aflați pe strada Decebal, din municipiul Vaslui, au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, al cărui conducător se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul în vârstă de 55 de ani, din municipiul Vaslui, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, șoferul a fost condus la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui în vederea recoltării de probe biologice.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 336, alin. 1 din Codul Penal.

3. Noaptea, la 23.15, polițiști din cadrul Poliției orașului Negrești – Secția 6 Poliție Rurală Negrești au oprit în trafic, pentru control, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, al cărui conducător se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Bărbatul în vârstă de 31 de ani, din Dumești, județul Vaslui, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, șoferul a fost condus la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui în vederea recoltării de probe biologice.

Print Friendly, PDF & Email