Sărbători pline de veselie și râsete de copii, la Silver Mall Vaslui, începând cu 1 iunie! Iată ce acțiuni vă așteaptă la mall, în zilele următoare!

0
738


Centrul comercial Silver Mall a pregătit un program complex de distracție pentru copii și părinți, în perioada 1-4 iunie.Activitățile se vor desfășura atât în aer liber, pe terasă, cât și în interiorul centrului comercial. Dacă rămâneți în oraș în această perioadă, la Silver Mall aveți ocazia să vă bucurați de spectacole de muzică și dans puse în scenă de Grupul Domisong, Dance Factory, Palatul Copiilor, Asociația Duo Art Parfeni & Trufia, Folclor Art Botești, dar și de momente interactive, precum desene pe asfalt, face painting, baloane, jocuri pentru copii, topogane gonflabile, concursuri cu premii, animatori.

Tot aici se desfășoară și un concurs inedit, Cupa Adolescenților la bowling și biliard. Cei care doresc să-și susțină preferații sunt așteptați pe 1 și 2 iunie, între orele 9.00 și 14.00.

Pentru că o parte din evenimente se desfășoară în aer liber, sunteți așteptați și la terasa Urban, proaspăt redeschisă, unde aveți ocazia să vă bucurați și de preparate la grătar, meniuri pentru copii, înghețată, răcoritoare și multe alte bunătăți.

Poftiți la distracție!