Scene demne de filme horrror în casa crimei de la Albești. Criminalul este un bărbat de aproximativ 80 de ani

0
10474
Bărbatul care s-a răsturnat cu mașina la Costești și apoi a recunoscut comiterea unei crime oribile, în localitatea natală, Corni, comuna Albești, este un bătrân de aproximativ 80 de ani. După ce a povestit ceea ce a făcut, către locuința sa au pornit cei de la primăria din comună și un echipaj SMURD. Au găsit două victime, mamă și fiu, ambii decedați dar locul crimei semăna cu un abator sau cu scene desprinse din filmele horror.

”Prima dată am intrat într-o bucutărie de unde am văzut că ieșea abur. Pe aragaz era o oală cu apă golită, pe trei sferturi. Am închis aragazul și apoi i-am văzut. Femeia era întinsă pe pat, într-o baltă de sânge, cu răni adânci la nivelul capului. Fiul era întins pe jos, cu gâtul tăiat aproape de tot. Cei de la ambulanță nu au avut nimic de făcut. Au constatat decesul și atât”, povestesc martorii.

De asemenea, nimeni nu-și explică ce l-a determinat pe octogenar să recurgă la un asemenea gest mai ales că îl știau ca om liniștit, la locul lui și care nu a făcut niciodată probleme. ”Necazuri făcea fiul lui, un bărbat de aproximativ 46 de ani. Îl puteai vedea mai tot timpul beat și le făcea și scandal bătrânilor. Cine știe ce l-a dterminat pe bătrân să recurgă la așa ceva?!”, spun vecinii.  La această oră, zona în care s-a petrecut oribila crimă este împânzită de polițiști.