Șoc la RAR Vaslui: directorul Donosă, obligat să demisioneze! Noul director este un hușean de-al lui Tătaru!

0
487

JENANT… Din ce în ce mai mulți hușeni, din organizația PNL municipală, oamenii apropiați lui Tătaru, din perioada în care era chirurg la Spitalul Municipal Huși, ajung să conducă serviciile deconcentrate ale județului Vaslui.După modelul medicului veterinar hușean Meda Orzan, cea care se ocupa de punctul DSVSA din Vama Albița, dar pe care ministrul Nelu Tătaru a impus-o în fruntea Direcției Sanitar-Veterinare prin metode de forță, la o altă instituție de forță a județului a fost impus un alt hușean. Tot cu „binecuvântarea” lui Tătaru!

Surse demne de încredere spun că, pentru a-l pune pe hușeanul Valentin Crețescu în fruntea RAR, liberalii au apelat la un mic „truc”. A fost trimis un control de la București, la sucursala RAR Vaslui, iar inspectorii veniți de la Capitală i-au sugerat lui Donosă să demisioneze, pentru că un personaj politic important îi cere să plece din funcția instituției.

În loc să mai aștepte 6 luni, pentru a se pensiona, șmecherii de la PNL au apelat la această mizerie, făcându-l pe Donosă să-și dea demisia. Oare, câți directori PNL au plecat așa în timpul guvernării PSD? Vă spunem noi: NICIUNUL!

Ei bine, în locul său a aterizat forțat un liberal din gașca lui Tătaru, de la Huși, Valentin Crețescu, un tip controversat, pentru care pălăria de director RAR Vaslui este mult prea mare, spun apropiații. Rămâne de văzut ce mare brânză va face liberalul hușean în fruntea Registrului Auto Român și care este viitoarea structură deconcentrată pe care a pus ochii președintele PNL Vaslui.