Șofer din Văleni, beat mort pe o stradă din Vaslui! A fost dat jos de la volan de Poliția Rutieră

0
1072

În ziua de 30 mai, la ora 20.02, polițiștii Biroului Rutier, din cadrul Poliției Municipiului Vaslui, aflați în serviciu de supraveghere, îndrumare și control al traficului rutier pe Bulevardul Republicii, în municipiul Vaslui, au depistat un autoturism, înmatriculat în județul Prahova, condus din direcția străzii Ștefan cel Mare spre Gara CFR, de către un bărbat de 48 de ani, din comuna Văleni.

Întrucât șoferul emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1.15 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

La data de 31 mai 2023, în baza probatoriului administrat, polițiștii Biroului Rutier Vaslui l-au reținut pe bărbat, pe o perioadă de 24 ore.

Ulterior, la data de 1 iunie 2023, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, față de acesta fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.