Șofer din Vrancea, prins fără permis de conducere pe Drumul European 581

0
414
Advertisement

ȘMECHER…. În ultimele două zile, zeci de polițiști din structurile de poliție rutieră și ordine publică ale Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui au acționat pe drumurile naționale care tranzitează județul Vaslui, pentru a depista vitezomanii de ocazie. Cu ocazia derulării acțiunii, zeci de șoferi au fost lăsați fără permise de conducere.

Astfel, sâmbătă, 8 august a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier Vaslui, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe drumul european DE581, la kilometrul 76, au oprit în trafic, pentru control, o autoutilitară înmatriculată în județul Vrancea, condusă de către un bărbat de 33 de ani, din Slobozia Bradului, județul Vrancea. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul avea dreptul de a conduce vehicule suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 335, alin. 2 din Codul Penal.

Pentru reducerea gradului de victimizare prin accidente de circulație, polițiștii vasluieni le recomandă conducătorilor auto să adopte o conduită preventivă, să respecte cu strictețe regulile de circulație și să circule cu o viteză adaptată în permanență la condițiile de drum.

Print Friendly, PDF & Email