Șofer din Zăpodeni, băut, a căzut în plasa Poliției Rutiere

0
3386

În dimineața zilei de 16 septembrie, la ora 6.08, polițiștii Serviciului Rutier, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Vaslui, au depistat în trafic și oprit, pentru verificări, un autoturism înmatriculat în județul Vaslui, condus de către un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din comuna Zăpodeni.

Întrucât conducătorul auto depistat emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0.44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior, acesta a fost condus la Spitalul Județean de Urgență Vaslui unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Serviciului Rutier Vaslui, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării activității infracționale a tânărului, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.