”Șoferița” tupeistă din Negrești a fost prinsă a doua oară la volan, fără permis de conducere

0
2438


Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Negrești au reținut o femeie, în vârstă de 33 de ani, din Negrești, bănuită de comiterea unei infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.În ziua de 2 ianuarie, la ora 14.00, un echipaj de poliției rutieră din cadrul Poliției Orașului Negrești, aflat în serviciu de patrulare și supravegherea traficului rutier pe strada Decebal din Negrești, a observat și oprit pentru control, un autoturism înmatriculat provizoriu în județul Iași, ce se deplasa sinuos.

În autoturism, în afara conducătoarei auto, au fost identificate, pe bancheta din spate, doi minori, în vârstă de 11 și 14 ani.

Procedând la efectuarea de verificări, polițiștii au stabilit identitatea conducătoarei autoturismului și că femeia de 33 de ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 3 ianuarie 2024, în baza probatoriului administrat, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Negrești au reținut femeia, pe o perioadă de 24 ore. Aceasta urmează a fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activității infracționale a femeii, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Femeia mai este cercetată în alte două dosare, după ce, la data de 10 decembrie 2023, a fost depistată în municipiul Vaslui, conducând un autoturism pe drumurile publice, fără a deține permis de conducere.