Solomon îl înfruntă pe Boroș: „Voi mergeți la pușcărie, eu mă duc la șaormerie!”

0
218
Advertisement

RĂZBOI PE SUFERINȚA OAMENILOR… Situația gravă din Spitalul Municipal de Urgență de la Bârlad, unde zeci de asistente și medici sunt deja confirmați cu Covid 19, l-a făcut pe deputatul PSD Adrian Solomon să iasă la un atac total împotriva primarului de Bârlad, Dumitru Boroș.

Solomon, care nu a mai avut reacții virulente după episodul de la șaormeria din București, a devenit brusc bătăios și anunță că „trioul Tătaru-Vlada-Bouroș trebuie să se încoloneze spre pușcărie”.

„De data asta ți-a ieșit, Bouroș!

După ce în vremea stării de urgență începea să se vadă din satelit că masura închiderii Spitalului din Bârlad a fost una pripită și menită să dea drumul la achizițiile exagerat de scumpe și fără licitație făcute de primărie în numele luptei anti-Covid, după ce au fost trimiși în bejenie sanitară mii de bârlădeni spre Vaslui, din care peste 2000 au fost internați acolo, după ce bârlădenii cu boli cronice au rămas 3 luni fără tratament, câteva sute dispărând dintre noi, iată ca Bouroș – Tătaru – Vlada au decis redeschiderea în urmă cu o lună a Spitalului din Bârlad.

Pentru ca operațiunea să fie deplină au început internările și testările fără o minimă precauție și protecție. Au fost internați suspecți cu nonsuspecți în același salon, erau adunați câte 30-40 într-o încăpere ca sa fie testați…! Că doctorul nu se îmbracă în combinezon toată ziua… s-au relaxat toate regulile de protecție, toate acestea culminând cu transformarea Spitalului în focar de infecție Covid. Că este așa o demonstrează infectarea chiar a directorului de îngrijiri, cea care trebuia să nu lase garda jos nicio secundă, nici în fața prietenelor sale.

Numărul mare de asistente care s-au infectat arată proasta instruire și proasta organizare a circuitelor ce ar fi trebuit să fie zilnic verificate de DSP în această perioadă. Faptul că spitalul e sursa de îmbolnăvire o poate demonstra orice anchetă epidemiologică. Dacă în trei luni în tot județul am avut 140 de cazuri, acum doar în Bârlad se pare că ne apropiem de această cifră.

În tot acest timp ispravnicul de Bârlad se joacă de-a geto-dacii și rromanii! Acest BoroșPișta a orașului nostru și-a văzut visul cu ochii: are destul de mulți Covidați ca să poată escroca UE și să primească bani de paturi noi chiar daca spitalul nu e consolidat și stă să pice la un nou mare cutremur. Bouroș ia-te de mână cu Tătaru și cu Vlada și încolonați-vă spre pușcărie! Eu rămân să merg tot la șaormerie!

PS: și te rugăm măcar de data asta să fii barbat! Nu spune că nu ai nicio vină, asumă-ți calitatea de ORDONATOR PRINCIPAL DE CREDITE al Spitalului și cea de Conducător al Comitetului local pentru situații de urgență!

PSS: rămâne să ne ruăm pentru sănătatea bârlădenilor că doar Dumnezeu ne mai poate apăra, incompetența și interesele voastre niciodată!

Deputat Adrian Solomon”,

este comunicatul parlamentarului PSD, de seara trecută.

Print Friendly, PDF & Email