Sportivii de la Clubul Wazary Dojo Bârlad, premiați pentru rezultatele de la Clubul European de Kempo, în prezența prefectului Daniel Onofrei

0
327


Sâmbătă, la Bârlad, a avut loc premierea sportivilor de la Clubul Wazary Dojo, care s-au remarcat prin performanțe de excepție la Campionatul European de Kempo. Delegația bârlădeană, condusă de profesorul Alexandru Rotaru a obținut un total de 8 medalii de aur, 3 medalii de argint, o medalie de bronz și un loc V.Clubul Wazary Dojo, au spus gazdele acțiunii, oferă tinerilor posibilitatea de a petrece un timp de calitate într-un mediu organizat, în care pot deprinde mai multe abilități.

Cu o prezență constantă la competițiile de arte marțiale, atât la nivel local, cât și regional, național și internațional, clubul a reușit să se impună pe mai multe stiluri de arte marțiale. Până în prezent, Clubul Wazary Dojo a obținut un impresionant număr total de 1654 medalii, reprezentând municipiul Bârlad în mod demn și onorabil.

Clubul promovează cu pasiune sportul pentru toți, susținând educația prin intermediul activităților sportive și oferind tinerilor oportunitatea de a-și petrece timpul liber într-un mod sănătos.

„Țin să exprim sincere felicitări și admirația față de fiecare sportiv care a făcut posibile aceste realizări.

Elevii Clubului Wazary Dojo din Bârlad au demonstrat nu doar pricepere și abilitate în arte marțiale, ci și determinare, curaj și dăruire.

De asemenea, felicit și părinții acestor tineri sportivi, care i-au încurajat, sprijinit și ghidat pe tot parcursul pregătirii și competiției. Nu în ultimul rând, recunoașterea și aprecierea mea se îndreaptă către profesorul Alexandru Rotaru, care a fost un mentor dedicat și o sursă de inspirație pentru acești tineri, îndrumându-i către excelență și succes.

Felicitări tuturor pentru aceste realizări remarcabile și pentru modul exemplar în care reprezentați Bârladul” , a spus prefectul judetului, Daniel Onofrei, prezent la eveniment.