Stăm bine cu Covidu’, fără îmbolnăviri de zile întregi!

0
223
Advertisement

STATISTICĂ… Județul Vaslui nu mai prezintă cazuri noi de îmbolnăvire cu Covid 19, de mai multe zile.

ÎNCEPE RELAXAREA!… Ieri după-amiază, conform datelor oferite de Prefectura Vaslui, numărul de cazuri confirmate cu noul coronavirus se ridica la 160 (20 internate în spital, 19 decedate, 121 externate din spital).

Mai pe scurt, Spitalul-Covid de la Bârlad este aproape golit de pacienți!

Polițiștii continuă să acționeze în județ, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19. Numai în ziua de 2 iunie, peste 160 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui și peste 45 de polițiști locali au desfășurat 10 misiuni specifice.

S-a verificat modul de respectare a măsurilor și interdicțiilor impuse (izolare/ carantină) în cazul a peste 1440 de persoane. De asemenea, peste 35 de societăți comerciale/ PFA au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor pe timpul Stării de Alertă.

Citește și: Incredibil bate vântul în spitalul covid de la Bârlad, pacienți pe sponci

Totodată, polițiștii au depistat o persoană care nu a respectat măsura izolării la domiciliu, aceasta fiind condusă într-un centru de carantină pentru o perioadă de 14 zile.

În contextul trecerii la Starea de alertă, polițiștii acționează, în principal, pentru informarea cetățenilor cu privire la noile reguli.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Vaslui, pentru prevenirea și combaterea răspândirii infecțiilor cu COVID -19, în ultimele 24 de ore, a executat 34 de misiuni și a folosit 66 de efective.

Print Friendly, PDF & Email