Ștefan, un licean din Negrești, are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor! Haideți să-l ajutăm să trăiască normal!

0
437


Diagnosticat cu o boală necruțătoare, Ștefan Bunduc, un elev de liceu din orașul Negrești, are acum nevoie de ajutorul oamenilor de bine. Adolescentul suferă de boala polichistică pancreatică și renală, boală genetică cu o evoluție atipică și, pentru a avea șanse la o viață normală, are nevoie de un transplant de rinichi și unul de pancreas, transplanturi ce se pot realiza doar peste hotare.Din păcate, suma necesară este mult peste bugetul familiei dar prietenii lui Ștefan s-au mobilizat pe rețelele de socializare și fac tot ce pot ca să-l ajute.

Iată mesajul copiilor din Negrești:

„Ștefan este colegul nostru, al elevilor din clasa a XII-a de la Liceul din Negrești. Ștefan este un coleg vesel, deștept și bun. Noi îl strigăm Mr. Socks pentru că ne face zilele mai frumoase cu șosetele lui colorate. De curând, ștefan a fost diagnosticat cu boala polichistică pancreatică și renală, boala genetică cu o evoluție atipică care îi afectează viața și are nevoie urgentă de transplant pentru rinichi și pancreas. Aceste operații se fac doar în străinătate și costă mai mult decât își poate permite familia.

Viața dragului nostru coleg depinde de câteva zeci de mii de lei pe care știm că îi putem strânge doar cu ajutorul TĂU! Donează oricât poți! Orice sumă, cât de mică, face diferența! Cum picătură cu picătură se face oceanul, așa și leu cu leu se strânge suma necesară. De ceva timp ma tot gandesc cum sa fac, ce sa fac și ce sa spun ca acest mesaj sa ajungă la cat mai mulți”.

Dragul meu Ștefan, daca citești aceste rânduri, să știi că noi suntem și o să fim alături mereu de tine. Facem tot posibilul ca să te avem lângă noi, să ne înseninezi zilele cu zâmbetul tău, să vii lângă mine și să-mi spui “Teo, ce frumoasă ești, îmi place tare mult de tine azi”.

Drept vă spun, om mai bun decât Ștefan nu am cunoscut până acum, mereu are o vorbă caldă pentru tine și te cuprinde când simți că nu mai ai putere. Acum e rândul nostru să îl ajutăm, e rândul nostru să te cuprindem, iar acest lucru este posibil doar cu ajutorul vostru, al tuturor! Orice suma e importantă și orice ajutor e binevenit, astfel încât Ștefan al nostru să fie bine”.

Cei care vor să-l sprijine pe adolescentul de la Negrești o pot face aici:

Cont lei: RO84RNCB0262170174620001

Cont euro:RO30RNCB0262170174620003

Titular conturi Bunduc Ștefan

Banca BCR