Stil de zi cu zi – 5 moduri de a avea stiluri speciale

0
1059


Cum să arăți elegant cu un stil de zi cu zi? Multe femei se străduiesc să obțină această imagine. O femeie de clasă arată mereu impecabil, iar ținuta ei sunt piesele atemporale. Iată 5 moduri pe care le poți folosi rapid dacă vrei să te îmbraci clasic, elegant și cu gust.Cum să te îmbraci cu clasă? Alege haine pe măsura ta

Dacă vrei să devii o femeie de clasă precum ducesa de Cambridge, începe prin a te uita prin garderoba și gândește-te ce haine arată bine pe silueta ta și care sunt cele de la care ar trebui să-ți iei rămas bun.

Nu uita că o femeie stilată se îmbracă potrivit vârstei ei și, mai ales, ocaziei. În garderoba acesteia nu vei găsi fuste mini, topuri scurte sau cămăși care să nu se închidă la bust. Dar asta nu este tot! O astfel de femeie nu poartă haine prea mari. Cel mai important lucru este ca acestea să îți pună în valoare silueta. Asigură-te că bluzele și cămășile se potrivesc perfect în talie și o definesc. Acest lucru se aplică a rochiilor. Verifică dacă stilul pe care l-ai ales se potrivește bine siluetei tale și în talie, dacă pliurile sunt acolo unde ar trebui să fie sau dacă lungimea nu este prea lungă sau prea scurtă.

Minimalismul atemporal este esențial pentru un stil de zi cu zi

O ținută stilată poate fi formată din piese clasice. În modă, stilul clasic de îmbrăcăminte se referă la un anumit minimalism sau clasic atemporal, care se reflectă în culorile hainelor și încălțămintei. Dacă vrei să arăți mereu cu stil, aruncă din garderobă tricourile decoltate, pantalonii colorați, rochiile asimetrice sau fustele banane. De acum, optează doar pentru clasice și alege converse na answear.ro

Îmbrăcămintea elegantă într-un stil minimalist presupune să nu porți mai mulți articole decât ai nevoie. În plus, culorile și stilurile minimaliste sunt atât de universale încât le poți combina liber. Minimalismul este o soluție pentru fiecare ocazie și nu poți greși niciodată cu el: fie că este vorba de o excursie sportivă, o întâlnire de afaceri sau o mare gală.

Alege combinații reduse sau monocromatice

Hainele clasice se caracterizează și prin minimalism în combinațiile de culori. Renunță la imprimeuri, modele florale sau buline. Combinațiile monocromatice, adică combinațiile de haine într-o singură culoare, de preferință neutră, sunt foarte la modă acum.

Urmează regula conform căreia nu combini mai mult de 2 culori într-un stil. Deci alege o combinație de alb-negru, bleumarin și albastru sau, de exemplu, pantaloni negri și bluze roșii de pe https://answear.ro/h/bluze-rosii-dama .

Întotdeauna cumpără accesorii cu gust

Există o anumită regulă: o femeie stilată alege accesorii mai scumpe, chiar dacă poartă articole de garderobă de bază. Este o regulă preluată de la stilul de îmbrăcare al bărbaților, care acordă atenție chiar și șosetelor și cumpără doar modele de calitate de pe https://answear.ro/k/barbati/imbracaminte/sosete. La fel ca în cazul unui bărbat: pantofii și ceasul determină calitatea și eleganța ținutei. În cazul unei femei,  calitatea unei genți, pantofi sau bijuterii este foarte importantă.

Te întrebi cum să arăți elegant? Alege minimalismul și acordă atenție accesoriilor de bună calitate. Investește într-o geantă de mână bună. Același lucru este valabil și pentru pantofi: alege stiluri clasice de pantofi cu toc de până la 8 cm.

Fii elegantă zi de zi!

Cum să fii o femeie cu stil? Nu doar ținuta ta demonstrează acest lucru, ci și comportamentul tău. Așadar, fii o femeie încrezătoare, care nu se teme de noile provocări. Nu uita să ai maniere impecabile, dar nu îți ascunde personalitatea.

Când mergi la o petrecere sau o întâlnire de afaceri, menține principiile savoir vivre. De asemenea, nu uita să fii politicoasă și  prietenoasă, dar și încrezătoare în sine și amuzantă. Așa că, pune punctul pe ”i” și decorează-ți stilul clasic cu personalitatea ta unică.