ȘTIRILE AMIEZII: „Ai parcat ca un bou”, varianta cu gunoiera!

0
524


Nu este prima dată când atragem atenția asupra modului iresponsabil în care unii șoferi din Vaslui parchează în zona punctelor gospodărești de colectare a gunoaielor, făcând imposibilă activitatea de ridicare a deșeurilor menajere.De foarte multe ori, sâmbăta sau duminica, cei care vin în piața Traian parchează pe unde apucă, blocând traficul la magazinele din jur sau la boxele de gunoi, chiar și mașinile riveranilor.

O astfel de situație am descoperit-o sâmbătă dimineață, la boxa de gunoi din fața pieții Traian. Doi șoferi isteți nu au găsit alte locuri de parcare decât în fața pubelelor de gunoi din fața pieții Traian, una din cele mai aglomerate zone din oraș, în timp ce pubelele erau pline.

Când a venit mașina de la Financiar Urban pentru a ridica gunoaiele, surpriză! Uriașa mașină compactoare nu putea intra la boxă, din cauza șoferilor care parcaseră aiurea, iar muncitorii nu putea manevra pubelele.

A fost anunțată Poliția Locală, iar un polițist a comunicat la sediu numerele mașinilor, pentru a fi găsiți proprietarii. Mașina de gunoi a plecat la altă boxă din zona Traian.

Nu știm ce amenzi au primit șoferii care au blocat activitatea operatorului de colectare deșeuri menajere, însă poate că ar trebui ca toți șoferii să fie ceva mai responsabili și să nu mai parcheze aiurea.