ȘTIRILE AMIEZII: Ciocolată, fructe și surprize pentru copiii comunei Dragomirești

0
223

Luni, la prânz, în imediata apropiere a primăriei Dragomirești, pe terenul bazei sportive, edilul Dănuț Iacob a oferit zeci de pachete cu dulciuri, fructe și alte surprize pentru elevii comunei Dragomirești.Deși afară a fost frig și ploua, copiii au venit pentru a-și primi cadourile, mulțumindu-le celor mari pentru că nu au uitat de ziua lor.

“Sunt clipe grele, pentru toată omenirea, provocate de acest coronavirus, iar copiii au fost cei mai afectați în această perioadă, pentru că au stat în casă luni întregi.

Gestul nostru de astăzi este unul simbolic, prin care le arătăm celor mai mici locuitori ai Dragomireștiului că îi iubim și că ne dorim să ajungă oameni de toată isprava. Nu am uitat că ziua de 1 iunie este ziua lor.

Așa cum noi primeam dulciuri atunci când eram mici, de 1 iunie, am gândit că aceste cadouri simbolice le vor face mare plăcere, deși ați văzut ce condiții meteo sunt în prima zi din iunie”,

a spus primarul Iacob.

Mașina încărcată cu cadouri a ajuns și la copiii din satul Doagele, unde aproape 100 de micuți au primit și ei fructe și alimente.

Deși primarul Iacob și persoanele care îl însoțeau au cerut ca micuții să respecte distanțarea socială, pentru a respecta legile în vigoare, atât copiii, cât și părinții din Doagele s-au îmbulzit în jurul mașinii.