ȘTIRILE AMIEZII Primari vasluieni, grăbiți-vă să luați bani europeni!

0
140

Comisia Europeană lansează o nouă rundă de înscrieri pentru WIFI4EU, în urma căreia municipalitățile pot instala rețele Wi-Fi gratuite în spațiile publice.

A patra rundă de înscrieri pentru cupoanele valorice WiFi4EU începe din 3 iunie, cupoane destinate instalării de rețele Wi-Fi gratuite în spațiile publice, care pot include primării, biblioteci publice, muzee, parcuri sau piețe publice.

Aceasta va fi deschisă municipalităților sau asociațiilor de municipalități din toate cele 27 de state membre ale UE și din Regatul Unit, Islanda și Norvegia, pentru o zi și jumătate – și anume începând de miercuri, 3 iunie 2020, ora locală 14.00, și până pe 4 iunie 2020, ora locală 18.00.

Municipalitățile vor avea posibilitatea de a solicita 947 de cupoane valorice, fiecare în valoare de 15.000 de euro.

Thierry Breton, comisarul pentru piața internă, a declarat:

„Am plăcerea de a anunța lansarea apelului pentru a patra și ultima rundă de înscrieri pentru cupoanele valorice WiFi4EU. Conectivitatea gratuită în spațiile publice din întreaga Europă este benefică atât pentru cetățeni, cât și pentru turiști, amplificând în același timp efectele pozitive ale comunităților locale conectate”.

Citește și: Sute de Tablete și Telefoane Mobile Donate Copiilor Săraci din Județul Vaslui

Odată ce se vor fi înregistrat pe portalul WIFI4EU, municipalitățile vor putea solicita un cupon valoric printr-un singur clic.

Cupoanele valorice vor fi distribuite pe baza principiului „primul venit, primul servit”, dar, pentru a se asigura cel mai bun echilibru geografic posibil, fiecare țară participantă are dreptul la minimum 15 cupoane valorice. Prezenta rundă de înscrieri marchează cel de al patrulea și ultimul program WiFi4EU.

De la lansarea sa în 2018, au fost acordate în total 7.980 de cupoane valorice și finanțare în valoare de 120 de milioane de euro. Pe pagina WiFi4EU sunt disponibile informații cu privire la posibilitatea de a participa la această rundă de înscrieri WiFi4EU, precum și noutăți din comunitățile locale.

Advertisement

Print Friendly, PDF & Email

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.