ȘTIRILE AMIEZII: Șapte cadre medicale s-au întors din Republica Moldova cu coronavirus!

7
162
Advertisement

Șapte persoane din echipa care a fost în Republica Moldova au fost diagnosticate cu noul coronavirus. Patru dintre acestea sunt cadre medicale, potrivit Grupului de Comunicare Strategică.

“Din cele 7 persoane infectate, un număr de 4 sunt cadre medicale (3 medici și o asistentă medicală). Toate persoanele sunt asimptomatice, cu stare generală bună și tratare în țară”, a anunțat, duminică seara, Grupul de Comunicare Strategică.

Premierul Ludovic Orban a spus că le dorește însănătoșire grabnică și le mulțumește pentru gestul făcut de a se oferi voluntar să meargă să-i ajute pe colegii de peste Prut.

Reamintim că, sâmbătă, premierul s-a aflat, sâmbătă, la Vama Albița, pentru a întâmpina echipa de 42 de cadre medicale care s-a aflat în Republica Moldova pentru a ajuta în lupta cu coronavirusul.

Șeful Executivului a mulțumit, atunci, cadrelor medicale pentru efortul depus și riscurile asumate.

„Primiți recunoștința noastră pentru curajul pe care l-ați avut, pentru efortul pe care l-ați depus, pentru riscurile la care v-ați expus și pentru faptul că ați făcut un lucru extrem de bun pentru frații noștri de peste Prut”, a spus Orban, la întâlnirea cu echipa medicală.

Print Friendly, PDF & Email

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.