Știți o familie necăjită, cu o poveste de Crăciun? Managerul firmei Radical Grup donează brăduți împodobiți pentru familiie sărmane. Surprizele nu se vor opri aici

0
1820

Și în acest an, managerul firmei Radical Grup Vaslui, Ionel Sandu, vine în sprijinul familiilor nevoiașe din județ și propune vasluienilor campania ”ALEGE UN BRAD PENTRU UN COPIL SĂRMAN” !Ce trebuie să faceti pentru a-i ajuta pe cei sărmani? Până pe 23 decembrie, trimiteti o propunere și un Like pe unul din brăduții postați pe pagina de Facebook a societății Radical Grup, brazi împodobiți de angajații societății.

Bradul va ajunge, împreună cu 200 de euro, la o familie necăjită sau la o instituție unde MOȘ CRĂCIUN e în primejdie să nu ajungă.

”Brăduții vor ajunge la familii cu posibilități reduse dar care se remarcă prin omenie. Vă rugăm să ne sugerați cazuri concrete, iar brăduțul și banii vor ajunge negreșit acolo.

Putem fi contactați pe mail radicalgrup@icloud.com și pe whatsApp la 0722674774”, a transmis managerul firmei Radical Grup SRL, dl. Ionel Sandu.