Vasluian? Idei pentru educație? Ciprian Hordilă, organizatorul Open Camp are soluția pentru finanțare!

0
472


PROVOCARE… Imaginea sistemului de învățământ din județ se poate schimba, cu idei inovatoare și, mai nou, cu finanțare Lidl. Ciprian Hordilă, organizatorului festivalului Open Camp Vaslui, lanseaza această provocare către ONG-urile din județ.„Dragă comunitate din Vaslui,

Începând cu 8 iulie, prin intermediul Fundației Comunitare Iași, am dat drumul la apelul de idei și proiecte în valoare de 50.000 de euro!

Așteptăm grupurile de inițiativă, organizațiile neguvernamentale și instituțiile de învățământ să vină cu cele mai inovative și cool idei care să transforme imaginea educației în comunitatea din Vaslui.

Înscrierea proiectelor are loc în perioada 8 iulie – 5 august prin completarea formularului de înscriere https://fondulpentruunviitormaibun.ro/solutii-locale-vaslui/

Tu ai dus vestea mai departe în comunitate?

Detalii despre programul de finanțare implementat la Vaslui, ghidul de finanțare și alte materiale referitoare la program se pot accesa pe www.fondulpentruunviitormaibun.ro, pagina de facebook: https://www.facebook.com/fondulpentruunviitormaibun/ și pe canalele de comunicare ale Fundației Comunitare Iași.

Programul Fondul pentru un viitor mai bun în comunități este coordonat de Federația Fundațiile Comunitare din România – FFCR, finanțat de Lidl Romania și implementat de cinci fundații comunitare.

Construim #comunitatidefond împreună. Aplică!”,

este provocarea lansată de Ciprian Hordilă.