Surpriză la IPJ Vaslui! 17 candidați pentru un post de ajutor de șef de post! În octombrie, testele de intrare în Poliție!

0
1014


Nu mai puțin de 183 de candidați s-au înscris la concursul organizat de Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui, pentru cele 11 posturi de ajutor șef de post, prin încadrare directă din sursă externă.            Informații complete cu privire la modalitatea de desfășurare a concursului se regăsesc pe site-ul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, în secțiunea https://vs.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs/anunt-concurs-incadrare-directa-din-sursa-externa-pentru-ocuparea-a-11-posturi-vacante-de-agent-de-politie-ajutor-sef-post-din-cadrul-i-p-j-vaslui.

          În perioada 11 – 19 octombrie a.c., candidații, ale căror dosare au fost validate, vor participa la proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice.

          La data de 23 octombrie a.c., va fi desfășurată proba scrisă, de tip test grilă.

          Înscrierea candidaților se va realiza pe toate posturile de ajutor șef de post din cadrul Inspectoratului, urmând ca numirea candidaților declarați „admis„ să se realizeze în ordinea descrescătoare a notelor finale obținute.

SUCCES TUTUROR CANDIDAȚILOR !